ZACH JOHNSON: Malý velký muž

ZACH JOHNSON: Malý velký muž

TI, kteří pořád ještě truchlí nad ztraceným Grand Slamem, to asi nebudou slyšet rádi, ale Zach Johnson není nudný. Bez slunečních brýlí, které nosí na hřišti, aby si chránil oči citlivé na světlo, se jeho chlapecké rysy ukážou jako jemné a energické – napůl jak


GD10-15-ZACH TI, kteří pořád ještě truchlí nad ztraceným Grand Slamem, to asi nebudou slyšet rádi, ale Zach Johnson není nudný. Bez slunečních brýlí, které nosí na hřišti, aby si chránil oči citlivé na světlo, se jeho chlapecké rysy ukážou jako jemné a energické – napůl jako Joaquin Phoenix, napůl jako střední váha. Když se zbaví záměrné vyrovnanosti, kterou ukazuje při soupeření, je z něho zanícený, temperamentní muž, který se při mluvení neustále pohybuje. Malý chlapík, který se proslavil hrou s malým míčkem, rozhodně vyzařuje překvapující fyzický charakter. Zčásti to může být odleskem vítězství na British Open, které získal na hřišti Old Course před několika týdny, ale určitě také tím, jak roste. Johnson (39) se v programu, který vytvořil jeho chiropraktik a trenér, Troy Van Biezen, který spolupracuje také s Jordanem Spiethem a Rickiem Fowlerem, snaží získat 5 kilogramů svalové hmoty, s nimiž by se dostal na 80 kilogramů tělesné hmotnosti na drobné kostře s výškou 180 centimetrů. Johnson téměř každý den absolvuje 30minutová intenzivní cvičení, která zatěžují nohy a hýždě, a pak do sebe hodí dva proteinové koktejly, které jsou součástí tří hlavních jídel. „Čím jsem starší, tím víc se mi líbí cvičení,“ prozrazuje.
Co vše nám na sebe prozradil Zach JOHNSON najdete v říjnovém vydání magazínu Golf Digest C&S. Aby vám nic neuniklo, můžete si magazín předplatit jako klasickou nebo e-verzi, případně si předplatné objednat i přes bránu SMS. Více se o předplatném dozvíte ZDE Říjnové číslo magazínu Golf Digest C&S vychází ve čtvrtek 1. října 2015.