ANKETA TRENÉR ROKU 2016

ANKETA TRENÉR ROKU 2016 V anketě magazínu Golf Digest C&S nemůže chybět otázka na nejlepšího trenéra, tréninkové zázemí a cvičné hřiště (golfovou akademii), s jakými jste se v letošním roce setkali. S kým a kam chodíte nejraději trénovat a které cvičné hř


ANKETA TRENÉR ROKU 2016 V anketě magazínu Golf Digest C&S nemůže chybět otázka na nejlepšího trenéra, tréninkové zázemí a cvičné hřiště (golfovou akademii), s jakými jste se v letošním roce setkali. S kým a kam chodíte nejraději trénovat a které cvičné hřiště patří mezi nejlepší? Kterého trenéra, tréninkové zázemí a cvičnou akademii byste doporučili svým kamarádům nebo začínajícím golfistům?


TRENÉR ROKU 2016 Trenér patří ke golfové hře stejně jako hřiště. Bez rad trenéra nebo jeho lekcí se v žádném sportu nemůžete posunout dál, a pokud chcete hrát konkurenceschopný golf, s trenérem se dříve nebo později stejně setkáte. Kdo je podle vás nejlepším trenérem roku 2016? TRÉNINKOVÉ ZÁZEMÍ ROKU 2016 Golfové dokonalosti nikdy nedosáhnete, aniž byste navštívili tréninkové zázemí a nacvičili si to, co na hřišti při každé ráně potřebujete. Cvičná louka je také to správné místo, kde byste měli zkoušet to, co vám v každém novém čísle magazínu radí naši specialisté. Kde se podle vás nejlépe trénuje? CVIČNÉ HŘIŠTĚ ROKU 2016 Ke golfové hře patří i cvičná hřiště (golfové akademie), trojky, šestky nebo devítky, které jsou nejlepším místem pro nacvičení krátké hry nebo puttování. Jsou hřiště menší i větší, jsou to kolikrát i malé kopie velkých hřišť a v České republice jich je více než třicet. Ideální místa, kam vyrazit třeba jen se třemi holemi a putterem. Které cvičné hřiště patří mezi ty nejlepší?