DEMOLITION MAN - Jak z míče vymáčknout úplně všechno

DEMOLITION MAN - Jak z míče vymáčknout úplně všechno

Tohle není článek o tom, jak odehrát více jamek v paru. Není ani o správné rovině či rytmu švihu. Chcete si snížit handicap? Jen do toho. Ale to, co vás chci naučit, je daleko lepší než všechny tyhle věci. Mluvím o skutečných peckách, o drtivých ranách driverem. Jste zvykl?


GD02-16-DEMOLITION-MANTohle není článek o tom, jak odehrát více jamek v paru. Není ani o správné rovině či rytmu švihu. Chcete si snížit handicap? Jen do toho. Ale to, co vás chci naučit, je daleko lepší než všechny tyhle věci. Mluvím o skutečných peckách, o drtivých ranách driverem. Jste zvyklí odpalovat míč na vzdálenost 190 metrů? Jak by se vám líbilo 250 metrů? Nikdy se vám nepovedl 275metrový drive, ani po větru, s kopce, na vyprahlou fairway? Hm. To se teď změní. Na těchto stránkách vám odhalím některá tajemství, která vás přivedou k nejdelším drivům vašeho života. Jako mistr světa v dlouhých drivech jsem se v průběhu let naučil pár věcí, které mohou každému golfistovi pomoci k dlouhým odpalům. Bez ohledu na to, jak dlouhé jsou vaše rány teď, nastává změna. Řiďte se mými radami a vaši golfoví přátelé vás nepoznají. Pusťme se do toho. - S RONEM KASPRISKEM
GD02-16-coverCELÝ ČLÁNEK NAJDETE v únorovém vydání magazínu GOLF DIGEST C&S. Aby vám nic neuniklo, můžete si magazín předplatit jako klasickou nebo e-verzi, případně si předplatné objednat i přes bránu SMS. Více se o předplatném dozvíte ZDE První číslo magazínu GOLF DIGEST C&S roku 2016 vychází již VE ČTVRTEK 4. ÚNORA.