MASTERS 2016: V čem budou hrát největší hvězdy

MASTERS 2016: V čem budou hrát největší hvězdy

Vždy se před velkým turnajem řeší, v jakých barevných kombinacích a kolekcích se na hřišti objeví největší hvězdy. Čím překvapí Rickie Fowler a jak barvy sladí Rory McIlroy. Někdo vsadil na šedé tóny, více lahodící oku místních členů, jiný se nebál a sáhl po troš


Vždy se před velkým turnajem řeší, v jakých barevných kombinacích a kolekcích se na hřišti objeví největší hvězdy. Čím překvapí Rickie Fowler a jak barvy sladí Rory McIlroy. Někdo vsadil na šedé tóny, více lahodící oku místních členů, jiný se nebál a sáhl po troše kontroverze. Jen Jordan Spieth vsadil na své tradiční odstíny usedlé modré, šedé, tyrkysové a bílé. Ale proč ne, možná i vy se v nějaké značce nebo kombinaci zhlédnete a může pro vás být na začátku sezony inspirací, jak doplnit svůj jarní golfový šatník. m16-dayJASON DAY / ADIDAS Je mnoho těch, kteří tvrdí, že by hráč měl respektovat jeden styl a kombinovat pouze barevné odstíny. To se přesně povedlo firmě Adidas v oblečení pro světovou jedničku, která se se svým nejlepším hráčem už dávno identifikovala. Zajímavé bude pozorovat, jak se šatník obmění pro následující tři majory nebo olympijské hry. Je všeobecně známo, že sám Day rád do výběru oblečení nebo návrhu barevných kombinací mluví.
m16-koepkaBROOKS KOEPKA / NIKE Kolik lidí se už ptalo, kdy Brooks Koepka změní kondičního trenéra a bude vypadat více atletičtěji. A najednou vypadá, ale jediné co změnil, je styl oblečení. V Nike pro něj letos připravili velmi líbivé kombinace svěžích barev a dobře padnoucího oblečení. Opět do nejdrobnějších detailů dovedená kolekce se stejnou barvou kalhot a pásků. I když jeho styl je lehce seriózní, zdá se, že Koepka přesně ví, jak a kdy se z jakých důvodů obléci.
m16-mcilroyRORY McILROY / NIKE Hlavní téma je šedá, a vypadá hodně dobře. Drobné doplňky v podobě zlaté, modré, černé nebo rudé jen podtrhují vybraný styl, který v poslední době Rory McIlroy vyznává. Šedá v jeho podání nevypadá vůbec usedle, naopak podtrhuje jeho osobnost a v Nike odvedli velmi dobrou práci, která si zaslouží uznání. A nejen světové trojky a hráče, který bude bojovat o svůj kariérní slam. Možná právě tady se zrodila kombinace, která bude stejně úspěšná, jako je Woodsova nedělní červená.
m16-watsonBUBBA WATSON / OAKLEY Bubba je Bubba a jeho kreace vždy dokázali překvapit stejně, jako jeho upnutá trička a až do posledního knoflíčku zapnuté triko. Jako jeho nevyzpytatelné chování a hlášky, které v průběhu kola občas pronáší. Watson si žije ve vlastní světě a Oakley se mu snaží jen sekundovat. Možná tak stejně jako jeho hra bude v každém kole jiná a kreativní, tak bude kreativní i jeho oblečení. Až tedy na nedělní kolo, to bude nudně šedo, šedo, šedo, tmavě šedá.
m16-fowlerRICKIE FOWLER / PUMA Nebyl by to Rickie Fowler a Puma, aby něčím nepřekvapili a v neděli se nepokusili o další odstín oranžové. Tradiční čepice s rovným štítkem v kombinaci šedá, bílá, bílá, oranžová a k tomu odpovídající tričko a kalhoty. Jen ty páteční jsou dvoubarevné, černé vpředu, šedé vzadu, modré tričko a černý límeček. Možná jedna z dalších novinek a stylů, který se budou kopírovat stejně, jako vysoké boty a teplákovité kalhoty, kterými překvapil na začátku roku.
m16-johnsonDUSTIN JOHNSON / ADIDAS Stejně jako pro Jasona Daye, také pro Dustina Johnsona Adidas zvolil jeden styl a různé barevné kombinace. Rozdíl najdete jen v barvě čepice, kdy Day má strikně bílou, Johnson bílou a odstíny šedé – a rovný kšilt, samozřejmě. Johnson se drží nastoleného osobního stylu světlejšího základu a límce v ostrém kontrastu. Zaměříte-li se na detaily, pochopíte, že Johnson si vše pečlivě hlídá, je otázkou zda sám nebo zda mu pomáhá Paulina.
m16-dufnerJASON DUFNER / VINEYARD VINES Dufner a Vineyard Vines se hledali, až se našli a vzájemně se vhodně doplňují. Společnost nabízí kombinace svěžích barev, které na hřišti Dufnerovi sluší. Vítěz PGA Championship se na hřišti objeví ve veselých barvách a nebojí se ani růžové, pokud postoupí až do nedělního finále. Jediné, čeho se stále nemůže vzdát, je bílý pásek, který použije ve třech ze čtyř pokusů. Jediná výjimka jsou bílé kalhoty, ke kterým zvolil pásek tmavě modrý.
m16-spiethJORDAN SPIETH / UNDER ARMOUR Žádné velké překvapení, ale na druhé straně, tradiční kombinace barev. Pokud si vezmete bílé kalhoty a k nim modré triko, nic nezkazíte. Je pravda, že to už je pomalu jeho značka, jako červené triko a černé kalhoty pro Tigera Woodse. Pokud byste tuto kombinaci ukázali v obchodě na figuríně, asi by vám většina lidí řekla, že právě tuto kombinaci na sebe oblékne Spieth. Je také pravda, že loňským vítězstvím značku Under Armour hodně pozvedl.

ZDROJ: GolfDigest.com/Marty Hackel