MASTERS: Spieth začal brilantně, vede se šesti ranami pod par

MASTERS: Spieth začal brilantně, vede se šesti ranami pod par

"Přišlo mi, že jsem většinu kola trefoval míčky jen tak nějak průměrně," hlásil Jordan Spieth po prvním kole MASTERS,. Pokud je to pravda, mají se jeho soupeři nač těšit... Hvězdný Američan totiž zazářil celkovým skóre -6, ani jednou nepřipsal ránu navíc. Obhájce titulu


"Přišlo mi, že jsem většinu kola trefoval míčky jen tak nějak průměrně," hlásil Jordan Spieth po prvním kole MASTERS,. Pokud je to pravda, mají se jeho soupeři nač těšit... Hvězdný Američan totiž zazářil celkovým skóre -6, ani jednou nepřipsal ránu navíc. Obhájce titulu Augustu National i na devátý pokus obešel pod parem, přičemž má výborně našlápnuto k překonání vlastního rekordu z loňska.
Lídři: Jordan Spieth (-6), Danny Lee (-4), Shane Lowry (-4), Justin Rose (-3), Sergio Garcia (-3), Ian Poulter (-3), Paul Casey (-3), Soren Kjeldsen (-3) Další favorité příliš nepřesvědčili, vysoko nad parem skončil Rickie Fowler (USA, +8), Australan Adam Scott a další Američan Bubba Watson také potřebovali více než 72 úderů. Přesně na paru se pak zastavila světová jednička, "protinožec" Jason Day předváděl dobrou hru, jen se mu nedařilo tolik skórovat. Spiethe tak pronásledují jiní, nejblíže jsou s odstupem dvou ran Danny Lee (AUS) a Ir Shane Lowry.