KLÁRA SPILKOVÁ V MAROKU NEPROŠLA CUTEM O JEDNU RÁNU

KLÁRA SPILKOVÁ V MAROKU NEPROŠLA CUTEM O JEDNU RÁNU

(Praha, 7. 5. 2016) Česká profesionálka Klára Spilková má za sebou třetí turnaj této sezóny na LET. LALLA MERYEM CUP se hraje od 5. do 8. května 2016 na hřišti Blue Course s parem 72 resortu Royal Golf Dar Es Salam. Po nevydařeném prvním a druhém kole s výsledky 76(+4) a 75(+3)


klara-spilkova-dysina-2015(Praha, 7. 5. 2016) Česká profesionálka Klára Spilková má za sebou třetí turnaj této sezóny na LET. LALLA MERYEM CUP se hraje od 5. do 8. května 2016 na hřišti Blue Course s parem 72 resortu Royal Golf Dar Es Salam. Po nevydařeném prvním a druhém kole s výsledky 76(+4) a 75(+3) obsadila dělené 72. místo a o ránu jí unikl cut.

Po dvou kolech v Maroku jsem cítila po dlouhé turnajové pauze největší rezervu v koncentraci na danou ránu. Tím pádem je i velmi těžké udržet se v herní pohodě. Toto hřiště doopravdy ukázalo na čem dále pracovat. Udržovalo mě v neustálém napětí, protože jamky byly velmi úzké a dlouhé. Když se člověk netrefil na farway, z roughu se v podstatě skoro nedalo hrát. Mrzí mě, že jsem tento týden, nepodala svůj nejlepší výkon, ale je to součást dlouhého procesu, který golf vyžaduje.“

Dnes se Klára Spilková přesouvá do Číny, kde ji čeká další turnaj – BUICK CHAMPIONSHIP, který se hraje od 12. do 15. května na hřišti Garden Golf Club.