ST. JUDE CLASSIC: Mickelson jde do hry s Tomsem a Leonardem, Gomeze doprovodí Koepka a Stricker

ST. JUDE CLASSIC: Mickelson jde do hry s Tomsem a Leonardem, Gomeze doprovodí Koepka a Stricker

Jaké flighty stojí za pozornost? Kvartet nejlepších pro vás vybral zámořský web golfchannel.com. ve čtvrtek od 14:40, v pátek od 19:40: Graeme McDowell (Severní Irsko), Dustin Johnson (USA), Retief Goosen (JAR)  Johnson v Memphisu zvítězil v roce 2012 a je považován, i díky


Jaké flighty stojí za pozornost? Kvartet nejlepších pro vás vybral zámořský web golfchannel.com. ve čtvrtek od 14:40, v pátek od 19:40: Graeme McDowell (Severní Irsko), Dustin Johnson (USA), Retief Goosen (JAR)  Johnson v Memphisu zvítězil v roce 2012 a je považován, i díky třetímu místu na THE MEMORIAL TOURNAMENT PRESENTED BY NATIONWIDE, za papírového favorita číslo jedna. McDowell si na greenech TPC Southwind zatím nejlépe vedl v roce 2009, kdy se dostal do elitní desítky.  Goosen bral v roce 2011 "bronz".
ve čtvrtek od 14:50, v pátek od 19:50: Phil Mickelson, David Toms, Justin Leonard (všichni USA) Trio může na první pohled působit jako vzpomínková parta z devadesátých let, obzvláště když uvážíme, že nejmladšímu z hráčů (Leonardovi) je již třiačtyřicet. Leonard zvítězil na FEDEX ST. JUDE CLASSIC dvakrát, naposledy v roce 2008. Toms slavil v letech 2003 a 2004.  Mickelson na titul čeká, nicméně před třemi lety bral druhé místo a o rok dříve třetí.
ve čtvrtek od 19:40, v pátek od 14:40: Ben Crane (USA), Harris English (USA), Ernie Els (JAR) Crane i English mají velmi příjemné vzpomínky na turnaj, když je vyhráli v roce 2013, respektive 2014. Oba šampióny doplňuje Els, ten se představí na TPC Soundwind poprvé od roku 1995, kdy skončil na děleném 25. místě.
ve čtvrtek od 14:40, v pátek od 14:50: Fabian Gomez (Argentina), Brooks Koepka (USA), Steve Stricker (USA) Gomez se vrací na místo svého prvního vítězství, loni porazil Grega Owena o čtyři rány. První dvě kola obejde s Koepkou, který startuje poprvé od porážky v rozehrávce AT&T Byron Nelson, a Strickerem, jehož čeká návrat do Memphisu po deseti letech.