VIDEO: Watson přišel na to, jak překonat oakmontský rough

Nebyly to neblaze proslulé greeny, ale oakmontský rough, který si získal největší pozornost hráčů, jež se v tomto týdnu představí na U.S. Open. Od Rickieho Fowlera přes Justina Thomase až po Smylieho Kaufmana - zkrátka téměř každý je dychtivý sdílet s ostatními, jak může b


profimedia-0273202441Nebyly to neblaze proslulé greeny, ale oakmontský rough, který si získal největší pozornost hráčů, jež se v tomto týdnu představí na U.S. Open. Od Rickieho Fowlera přes Justina Thomase až po Smylieho Kaufmana - zkrátka téměř každý je dychtivý sdílet s ostatními, jak může být tráva v Oakmontu záludná. Nicméně přeci jen se našel někdo s téměř snadným receptem. Bubba Watson přišel na to, jak celkem snadno dostat míček z roughu do jamky. Škoda jen, že tento způsob není tak zcela podle pravidel.

V současnosti je právě Watson jedním z mála hráčů ve startovním poli, který se může pochlubit tím, že v Oakmontu kdysi zaválel. V roce 2007 tu totiž na U.S. Open dělil páté místo. To ovšem bylo jeho jediné umístění v top 15 na národním mistrovství. Třeba v týdnu přijde na jinou kulišárnu, která však bude podle pravidel, a zajistí mu jednu z předních pozic. Teď si vychutnejte jeho "chip".

https://www.instagram.com/p/BGpo5n1BH5l/?taken-by=bubbawatson

Zdroj: GolfDigest.com