Stenson s Rosem přivezli medaile. Johnson odmítá golf na olympiádě

Kolem Henrika Stensona byl na odpališti v Bethpage State Park během tréninku celkem slušný dav lidí. Fanoušci ale neobdivovali jeho švih, nýbrž to, co nosí ve svém bagu. Stenson totiž na turnaj The Barclays přivezl i stříbrnou medaili, kterou vyhrál na olympijských hrách v Riu. V


profimedia-0296907526Kolem Henrika Stensona byl na odpališti v Bethpage State Park během tréninku celkem slušný dav lidí. Fanoušci ale neobdivovali jeho švih, nýbrž to, co nosí ve svém bagu. Stenson totiž na turnaj The Barclays přivezl i stříbrnou medaili, kterou vyhrál na olympijských hrách v Riu. V tu chvíli se ale ozval Justin Rose, který se nechtěl nechat Stensonem zastínit. Vždyť z olympiády si odvezl kov nejcennější. Přítomným oznámil, že i on má svou medaili poblíž. "Je daleko jednodušší cestovat s medailí než s normální trofejí. Stačí ji jen dát do kapsy a můžete jít," řekl olympijský šampión Rose.

Naopak Zach Johnson, který se her nezúčastnil, jejich nadšení nesdílel. "Olympiádu jsem sledoval dost, ale ne golf. Raději koukám na sporty, které by měly být na olympiádě," vysvětloval. "Raději sleduji sportovce, kteří trénují čtyři roky pro ten jeden týden. Proto nevidím důvod, proč má být golf na olympiádě," obhajoval své stanovisko.