Woodsova jídelna je přeplněna golfovým vybavením. Proč?

Už je tomu 20 let, co se stal Tiger Woods profesionálem. Přestože by si mohl někdo myslet, že už je to 20 let, co naposledy hrál. I přes jeho už roční absenci v profesionálním golfu, zůstává Woods stále jednou z nejvýraznějších person. V současnosti je však volným hráčem n


woods-clubs-equipmentUž je tomu 20 let, co se stal Tiger Woods profesionálem. Přestože by si mohl někdo myslet, že už je to 20 let, co naposledy hrál. I přes jeho už roční absenci v profesionálním golfu, zůstává Woods stále jednou z nejvýraznějších person. V současnosti je však volným hráčem na poli výrobců golfových holí. Nike totiž po dvaceti letech skončil s výrobou golfového náčiní a ostatní společnosti si nechtějí nechat proklouznout tuto šanci mezi prsty.

To ostatně sám dobře popsal i analytik Golf Channelu a Woodsův přítel Notah Begay. "Přišel jsem k němu do jídelny, kde to vypadalo jako velký obchoďák PGA Tour. Snad každý výrobce mu zaslal své vybavení a on s ním zkouší různé věci," přibližoval Begay. Pokud vám to zní úsměvně, je to věc, které se děje i další golfistům, co hráli s Nike. V Bethpage Rory McIlroy prozradil, že dům jeho rodičů je doslova zaplavený golfovým vybavení od různých výrobců.

Zdroj: GolfDigest.com