Fowler ukázal nové tetování. Je z něj pyšný olympionik

Fowler ukázal nové tetování. Je z něj pyšný olympionik

Rickie Fowler je známý tím, že patří mezi nejvíce extravagantní hráče na PGA Tour. A to není příliš těžké poznat, jelikož příliš takových profesionálů na Tour není. Šestadvacetiletý golfista má tetování věnované svému dědovi, za čež byl pokárán v Augustě Natio


Rickie Fowler je známý tím, že patří mezi nejvíce extravagantní hráče na PGA Tour. A to není příliš těžké poznat, jelikož příliš takových profesionálů na Tour není. Šestadvacetiletý golfista má tetování věnované svému dědovi, za čež byl pokárán v Augustě National, když měl čepici kšiltem dozadu.

Teď to vypadá, že si Rickie pořídil nové tetování, které sdílel společně s jiným olympionikem Spojených států Samem Dormanem, jenž vyhrál stříbrnou medaili ve skocích do vody. Překvapilo vás to? Tak možná by ani nemělo. Není totiž žádným tajemstvím, že Rickie se celý rok na olympiádu v Riu těšil. Když byl v samotném dějišti her, trávil čas s ostatními sportovci a navštěvoval jiné sporty. Fowler si dokonce nechal udělat i speciální olympijský účes. Ale co může být více, než když si necháte výjimečnou událost vytetovat na ruku? Jasný důkaz olympijské hrdosti.

https://twitter.com/beaslma/status/776514564703870979

Zdroj: GolfDigest.com