Love popřel spekulace o Watsonovi a pozval ho na kemp

Když kapitán amerického rydercupového týmu Davis Love III nominoval tři z možných čtyř hráčů a opomněl Bubbu Watsona, roztrhl se pytel spekulací, proč k tomu vlastně došlo. Vždyť Watson měl být jako sedmý hráč světa a vítěz dvou majorů jasnou volbou. Jenže nebyl. Pak s


profimedia-0273202441Když kapitán amerického rydercupového týmu Davis Love III nominoval tři z možných čtyř hráčů a opomněl Bubbu Watsona, roztrhl se pytel spekulací, proč k tomu vlastně došlo. Vždyť Watson měl být jako sedmý hráč světa a vítěz dvou majorů jasnou volbou. Jenže nebyl. Pak se o tématu rozhovořil člen evropského týmu Lee Westwood, podle něhož nebyl Bubba nominován proto, že by do výběru kapitána Lovea nezapadl, co se týká chemie mužstva.

Všemu ale učinil přítrž sám Love, který nejenže pozval Watsona spolu s Danielem Bergerem, Justinem Thomasem a Jimem Furykem na týmový kemp, ale sám se i k celé kauze vyjádřil. "Každý kdo hrál s Bubbou vám řekne, že je to dobrý spoluhráč. Každý ho miluje. Je výstřední, což je ostatně i Phil," řekl. "Důvodem, proč nebyl mezi první trojicí nebyla jeho osobnost, ale šlo o párování. Vzali jsme hráče, aby k sobě dobře seděli, teď potřebujeme dalšího, kdo zapadne," vysvětlil Love. Dostane se tedy Bubba do konečné nominace?