POTVRZENO! WOODS se vrací již příští týden

POTVRZENO! WOODS se vrací již příští týden

[caption id="attachment_6795" align="alignleft" width="300"] Tiger Woods[/caption] PGA TOUR potvrdila, že Tiger Woods se příští týden vrací do světa soutěžního golfu. Woods již před časem (7. září) oznámil, že by chtěl na SAFEWAY OPEN hrát, nicméně nic nebylo oficiální, dok


[caption id="attachment_6795" align="alignleft" width="300"]Tiger Woods Tiger Woods[/caption]

PGA TOUR potvrdila, že Tiger Woods se příští týden vrací do světa soutěžního golfu. Woods již před časem (7. září) oznámil, že by chtěl na SAFEWAY OPEN hrát, nicméně nic nebylo oficiální, dokud se tento pátek formálně nepřihlásil na známý turnaj v kalifornském Napa.

Woods na svém webu nedávno napsal, že doufá, že se zúčastní také TURKISH AIRLINES OPEN, akce ze seriálu EUROPEAN TOUR pořádané zkraje listopadu, a také o měsíc později HERO WORLD CHALLENGE. Zároveň ovšem mírnil nadšení, když dodával, že vše bude záviset na tom, jaký bude jeho fyzický stav.

“Má rehabilitace se dostala do bodu, kdy mohu s klidným svědomím plánovat své starty, zároveň mi ale v ní zbývá udělat ještě kus práce. Jestli budu moci hrát, to záleží na pokračujícím progresu mého stavu. Mou nadějí je to, že se svou hrou jsem spokojený."

Woods nehrál soutěžní golf od loňského WYNDHAM CHAMPIONSHIP, kde skončil dělený desátý. O pár týdnů později oznámil, že podstoupil operaci zad, poté následovala ještě jedna, a Woods tak na PGA TOUR vynechal 14 měsíců.

Ačkoliv se Woods minulý týden zúčastnil jako asistent kapitána Davise Lovea III. ostře sledovaného RYDER CUPU a zblízka přihlížel dlouho očekávanému americkému triumfu, neposkytl žádné vyjádření ohledně ani své hry, ani svých plánů.

Páteční přihláška na SAFEWAY OPEN ovšem naznačuje, že brzy jednačtyřicetiletý Woods je připraven na návrat "mezi provazy", tedy do soutěžního golfu. Ještě před tím, než vyrazí do Napa, se patrně představí nedaleko kalifornského Monterey Peninsula na TIGER WOODS INVITATIONAL, dvoudenním turnaji, který proběhne od pondělí 10. října do úterý 11. října.