Vyvrcholení české golfové profi sezony je za dveřmi

Vyvrcholení české golfové profi sezony je za dveřmi

Tisková zpráva -  (Praha 14. 10. 2016) Turnaj s názvem Prague Golf Masters 2016 by Prague Golf Team and CzechOne – CzechOne Tour 2016 Championship se blíží. Hráči z České republiky i ze zahraničí se na hřišti Prague City Golf utkají o milion korun (37.000 Eur) už od úterka 18.


Aleš_KořínekTisková zpráva -  (Praha 14. 10. 2016) Turnaj s názvem Prague Golf Masters 2016 by Prague Golf Team and CzechOne – CzechOne Tour 2016 Championship se blíží. Hráči z České republiky i ze zahraničí se na hřišti Prague City Golf utkají o milion korun (37.000 Eur) už od úterka 18. října.

Dneškem byly uzavřeny přihlášky do Prague Golf Masters. V řádném termínu se přihlásilo na osm desítek hráčů z 11 zemí. Ve startovním poli bude k vidění kompletní česká profesionální špička, přes třicet kvalitních zahraničních hráčů, čtyři amatéři a dokonce jedna žena - Edita Urbanová se jako jediná nezalekla pánských odpališť.

Promotérem turnaje jsou Prague Golf Team a Česká 1. Šéf České 1 Pavel Krenk turnaj komentuje: „Turnaj bude důstojným vyvrcholením naší letošní sezony. Díky skvělé finanční dotaci může ještě značně zahýbat Order of Merit CzechOne Tour. Spousta hráčů má ještě šanci i na celkové vítězství. Filip Mrůzek si může dovolit být na samostatném druhém místě za předpokladu, že nevyhraje Ondřej Lieser. Lieser by mohl skončit samostatně druhý a ještě získat celkové prvenství, pokud by před ním neskončil Mrůzek, Sedláček, Kořínek, Procházka, Velenský, Matuš či Gál. Mrůzek i Lieser si zajistí pozici do třetího místa celkově, pokud na finálovém turnaji budou do třetího místa… Třetí místo v celkovém OoM už je ohroženo prakticky kýmkoli z první třicítky. A tak by se dalo ještě dlouho pokračovat.“

Program turnaje:

18. 10. PRO-AM 19. – 20. 10. První a druhý hrací den 21. 10. Finále pro 40+T

Vstup pro diváky je po všechny dny volný. Online scoring a všechny informace zájemci naleznou na www.pgm2016.cz. Všichni členové Prague Golf Teamu (Stanislav Matuš, Marek Nový i Roman Šebrle) se budou turnaje samozřejmě účastnit též, a to včetně PRO-AMu, který se bude opět hrát novým systémem dávajícím možnost i amatérským hráčům hrát na úpravu handicapu.