ANKETA HŘIŠTĚ ROKU 2016

ANKETA HŘIŠTĚ ROKU 2016 Tradiční anketa magazínu Golf Digest C&S, ve které můžete hlasovat pro své nejoblíbenější hřiště, jamku a restauraci roku. Nově nikoliv pro jednoho, ale hned pro tři kandidáty a jejich pořadí. Svůj hlas můžete zaslat třem svým oblíbencům


ANKETA HŘIŠTĚ ROKU 2016 Tradiční anketa magazínu Golf Digest C&S, ve které můžete hlasovat pro své nejoblíbenější hřiště, jamku a restauraci roku. Nově nikoliv pro jednoho, ale hned pro tři kandidáty a jejich pořadí. Svůj hlas můžete zaslat třem svým oblíbencům, ale můžete také určit jejich pořadí. Které hřiště, jamku nebo restauraci byste tak doporučili ostatním golfistům, co by měli zkusit a kam by si měli v příštím roce zajet zahrát?


HŘIŠTĚ ROKU 2016 Napište nám svůj tip na nejlepší golfový resort roku 2016. Vybírat můžete ze všech areálů, které jsou k dispozici nejen v České, ale i Slovenské republice . Vybírat budete tentokrát nikoliv jeden, ale hned tři z vašeho pohledu nejoblíbenější hřiště. JAMKA ROKU 2016 Tradiční kategorie, která se do naší ankety vrátila v minulém roce. Sami vyberte tři jamky, které jsou podle vás těmi nejhezčími mezi všemi českými jamkami. A že jich je! V naší malé golfové republice již více než 1350. RESTAURACE ROKU 2016 O restauracích na golfových hřištích se vždy diskutovalo, diskutuje a diskutovat bude. Někde jsou výjimečně dobré, jinde zaostávají za průměrem. Které tři si zaslouží vaši čtenářskou cenu? Které restaurace jsou mezi téměř stovkou těmi nejlepšími?