HUGHES: Za výhru si koupím televizi

HUGHES: Za výhru si koupím televizi

Když vyhrajete přes jeden milion dolarů, můžete si koupit ledacos. Sportovní auto, slušné bydlení. Jenže Kanaďan Mackenzie, šampión RSM CLASSIC, je skromnější. Rád by si pořídil novou televizi. K dnešním šestadvacátým narozeninám. "Asi budu znít hodně skromně, ale koup?


Nov 21, 2016; Sea Island, GA, USA; Mackenzie Hughes celebrates with the trophy after winning the RSM Classic at Sea Island Golf Club - Seaside Course. Mandatory Credit: Logan Bowles-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 306416454, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Když vyhrajete přes jeden milion dolarů, můžete si koupit ledacos. Sportovní auto, slušné bydlení. Jenže Kanaďan Mackenzie, šampión RSM CLASSIC, je skromnější. Rád by si pořídil novou televizi. K dnešním šestadvacátým narozeninám. "Asi budu znít hodně skromně, ale koupíme si televizi. Tu jsme měli na seznamu věcí, které potřebujeme pořídit hodně dlouho," přiznal v rozhovoru pro Golf Channel šťastný vítěz, který se brzy stane ženáčem. Díky tučné výhře budou jeho chystané líbánky o poznání příjemnější. "Nad pár věcmi přemýšlíme a rozhodně si to užijeme," usmál se.