RSM CLASSIC: O ránu vede Kanaďan Hughes

RSM CLASSIC: O ránu vede Kanaďan Hughes

Kanaďan MacKenzie Hughes je po prvním kole lídrem RSM CLASSIC, závěrečného turnaje PGA Tour v roce 2016. "Už ráno jsem se na tréninku cítil dobře a od toho jsem se odrazil," řekl spokojený golfista, který zahrál devět ran pod par - nepřipsal jedinou ránu navíc, naopak devět


Kanaďan MacKenzie Hughes je po prvním kole lídrem RSM CLASSIC, závěrečného turnaje PGA Tour v roce 2016. "Už ráno jsem se na tréninku cítil dobře a od toho jsem se odrazil," řekl spokojený golfista, který zahrál devět ran pod par - nepřipsal jedinou ránu navíc, naopak devětkrát se radoval z birdie. V americké Georgii má náskok jednoho úderu před domácími Stewartem Cinkem a Jonathanem Byrdem. Zklamáním skončil první den na Sea Island pro Zacha Johnsona, Američan, který žije nedaleko tohoto golfového klubu dlouho nedokázal skórovat, nakonec dvěma birdie alespoň vyvážil dvě bogey, přesto ztrácí devět ran na lídra a bude v pátek bojovat "o přežití", projití cutem.

Lídři: Mackenzie Hughes (-9), Stewart Cink (-8), Jonathan Byrd (-8), Cameron Tringale(-7), Blayne Barber (-7), Kyle Stanley (-7), Hiroshi Iwata (-7)