RSM CLASSIC: Villegas dotahoval Hughese

RSM CLASSIC: Villegas dotahoval Hughese

S náskokem jediné rány půjde kanadský nováček Mackenzie Hughes do nedělního finále RSM CLASSIC. Na Sea Islandu sice zahrál slušné kolo (-2) a posunul se na celkových -16, jenže stíhací jízdu nastoupil Camilo Villegas, Kolumbijec potřeboval v sobotu jen 64 ran a nejlepším kolem d


S náskokem jediné rány půjde kanadský nováček Mackenzie Hughes do nedělního finále RSM CLASSIC. Na Sea Islandu sice zahrál slušné kolo (-2) a posunul se na celkových -16, jenže stíhací jízdu nastoupil Camilo Villegas, Kolumbijec potřeboval v sobotu jen 64 ran a nejlepším kolem dne stlačil své prozatímní skóre na -15. Hughes mohl mít pohodlnější náskok, cestu za premiérovým titulem mu ovšem komplikuje triple bogey, které mu pokazilo dosud bezchybnou bilanci. Villegas není jediným pronásledovatelem s nejmenší možnou ztrátou, byť bude mít možná nejsilnější motivaci - na titul z PGA Tour čeká dva roky.

Lídři: Mackenzie Hughes (-16), Camilo Villegas (-15), Billy Horschel (-15), Cheng Tsung Pan (-15), Chesson Hadley (-14), Patrick Rodgers (-13), Charles Howell III (-13), Blayne Barber (-13)