Vše, co musíte vědět o FINAL SERIES

Vše, co musíte vědět o FINAL SERIES

Tři týdny, tři turnaje, tři kontinenty. Začíná FINAL SERIES na European Tour. Co byste o hattricku globálních akcí měli vědět? RACE TO DUBAI FINAL SERIES se poprvé konalo v roce 2013 a tvoří jej následující podniky: TURKISH AIRLINES OPEN (3. až. 6 listopadu v turecké Antalye)


Rory McIlroy - Wells Fargo Championship 2016

Tři týdny, tři turnaje, tři kontinenty. Začíná FINAL SERIES na European Tour. Co byste o hattricku globálních akcí měli vědět?

RACE TO DUBAI FINAL SERIES se poprvé konalo v roce 2013 a tvoří jej následující podniky: TURKISH AIRLINES OPEN (3. až. 6 listopadu v turecké Antalye), NEDBANK GOLF CHALLENGE (10. až 13. listopadu v jihoafrickém San City) a DP WORLD TOUR CHAMPIONSHIP v Dubaji, který proběhne od 17. do 20. listopadu.

Hraje se o hodně, první dvě akce mají dotaci ve výši 7 milionů dolarů, závěrečný turnaj pak dokonce slibuje osmimilionový bank. Ve hře jsou navíc tolik důležité body do světového žebříčku. V Turecku se představí 78 hráčů, včetně elitní sedmdesátky podle RACE TO DUBAI, do JAR pak zamíří 72 golfistů (z toho 64 nejlepších podle RTD*) a drama vyvrcholí v Dubaji střetnutím TOP60.

Vítěz RACE TO DUBAI se bude moci pyšnit titulem evropské golfové jedničky a převezme slavnou trofej Harryho Vardona. Na sesazení úřadujícího šampióna Roryho McIlroye, který evropské tůře vládne poslední dva roky.

Titul vítěze evropské tour navíc zaručuje 1,25 milionu dolarů.