Eso s míčkem McIlroye, kolo za hodinu a čtvrt. To je golfový svět známého herce

Eso s míčkem McIlroye, kolo za hodinu a čtvrt. To je golfový svět známého herce

Mark Wahlberg miluje golf. A jeho vztah k vznešenému sportu se projevuje mnoha různými cestami - třeba tím, že zahraje hole-in-one míčkem od Roryho McIlroye, současné světové dvojky. Nebo jej dokazuje obdivuhodné tréninkové hřiště, které má herec známý třeba z filmu Fighter z


Mark Wahlberg miluje golf. A jeho vztah k vznešenému sportu se projevuje mnoha různými cestami - třeba tím, že zahraje hole-in-one míčkem od Roryho McIlroye, současné světové dvojky. Nebo jej dokazuje obdivuhodné tréninkové hřiště, které má herec známý třeba z filmu Fighter za domem. Jen pohled na krásné zázemí vzbudí závist v každém, byť jen začínajícím golfistovi.

https://www.instagram.com/p/BGaepXMGKij/

Největší důkaz Wahlbergovy golfové posedlosti?

Inu to, že zvládne kolo odehrát za hodinku a čtvrt. 

"Na odpališti první jamky jsem začínal v šest ráno a pak jsem běžel po hřišti. Prostě jsem trefil drive a sprintoval za míčkem. Vzal jsem si hůl od caddieho, který mezitím přijel na vozíku, zahrál další úder a znovu běžel,"  popisuje Wahlberg svá golfová kola, která absolvoval ve dny, kdy se zároveň věnoval své herecké profesi. Natáčení prý nezdržoval. Ještě aby ano, když si počínal opravdu rychle, jeho golfová ranní rozcvička mívala zběsilé tempo.

"Zahrál jsem kolo za hodinu a čtvrt, možná za hodinu a dvacet minut. Záleželo na puttování," dodal.

Na pětačtyřicátníka velmi slušný výkon, že? Zkusili jste také rychlostní golf? Mimochodem, Wahlberg je sice dobrý, ale na Brada Luitena z Nového Zélandu nemá. Ten při svém světovém rekordu zvládal odehrát jednu jamku kolem tří minut, jeho průměrné kolo pak měřilo přibližně 54 minut. Za dvanáct hodin jich stihl odehrát třináct. Neuvěřitelné, že?

Více čtěte zde:

http://www.golfdigest.cz/2016/12/neuveritelny-golfovy-rekord-pro-zesnuleho-pritele/