POTVRZENO! WOODS začíná na konci ledna

POTVRZENO! WOODS začíná na konci ledna

Na středeční tiskové konferenci bylo oznámeno, že hvězdný Američan Tiger Woods bude debutovat v roce 2017 na turnaji FARMERS INSURANCE OPEN.  “Jsme nadšeni, že naši fanoušci dostanou šanci vidět Tigera, který obohatil už tak výtečné startovní pole," řekl ředitel turnaj


profimedia-0307554794Na středeční tiskové konferenci bylo oznámeno, že hvězdný Američan Tiger Woods bude debutovat v roce 2017 na turnaji FARMERS INSURANCE OPEN. 

“Jsme nadšeni, že naši fanoušci dostanou šanci vidět Tigera, který obohatil už tak výtečné startovní pole," řekl ředitel turnaje Peter Ripa. "Tiger zažil v Torrey Pines spoustu úspěchů a nemohl si vybrat lepší místo, kde zahájit nový rok. "

Definitivně je tak vyvrácena spekulace, že Woods vstoupí do roku 2017 turnajem v Abú Zabí (ABU DHABI CHAMPIONSHIP). Ten se pořádá týden před FARMERS INSURANCE OPEN.  Mark Steinberg, agent čtrnáctinásobného majorového šampióna, nicméně uvedl, že  Woods možná nastoupí na jiné blížící se akci European Tour. Týden po FARMERS INSURANCE OPEN se hraje OMEGA DUBAI DESSERT CLASSIC.

Woods vyhrál  v Torrey Pines osmkrát a právě tam tradičně zahajoval novou sezonu. Sedmkrát šlo o FARMERS INSURANCE OPEN, jednou o US OPEN (jistě si vzpomínáte na památný triumf v roce 2008).

Pro americkou legendu bude vystoupení v Torrey Pines první oficiálním turnajem na PGA Tour od srpna loňského roku, kdy Woods skončil dělený desátý na WYNDHAM CHAMPIONSHIP. Poté se sice vrátil k soutěžnímu golfu, ale jen na exhibičním turnaji HERO WORLD CHALLENGE - bylo z toho patnácté místo a nejvíce uhraných birdie za všech hráčů.

Vedle Woodse se na FARMERS INSURANCE OPEN představí také Jason Day, Dustin Johnson, Phil Mickelson nebo Rickie Fowler.

Jen krátce po zveřejnění zprávy o tom, že se Woods chystá do Torrey Pines, se ozvali pořadatelé HONDA CLASSIC. A potvrdili, že Woods si zahraje také na jejich únorovém turnaji. Do Palm Beach to nemá bývalá dlouholetá světová jednička vůbec daleko, žije ve floridském Jupiteru.