TIGERŮV comeback? Woods neprošel cutem, ale jsou tu pozitiva

TIGERŮV comeback? Woods neprošel cutem, ale jsou tu pozitiva

Začněme Tigerovým odchodem. Woods možná neprošel na FARMERS INSURANCE OPEN cutem, ale odešel po svých a bez bolavých zad. Pokud si pamatujete, jak opouštěl PGA Tour před dvěma lety, tak musíte uznat, že v tom je jeho vítězství. Z Torrey Pines kráčel vzpřímeně, bez bolestí a v


Začněme Tigerovým odchodem. Woods možná neprošel na FARMERS INSURANCE OPEN cutem, ale odešel po svých a bez bolavých zad. Pokud si pamatujete, jak opouštěl PGA Tour před dvěma lety, tak musíte uznat, že v tom je jeho vítězství. Z Torrey Pines kráčel vzpřímeně, bez bolestí a vtipkoval s Jasonem Dayem a Dustinem Johnsonem. Velké ambice zůstaly: Snažím se připravit na první týden v dubnu. Chci, aby se mi všechno sešel právě na MASTERS," řekl čtrnáctinásobný majorový šampión.

Další páteční pozitivum? Tiger strávil podstatně méně času v roughu než ve čtvrtek, podstatně častěji trefoval fairwaye.  Povedlo se mu to hned desetkrát, což je výrazný pokrok oproti čtyřem ze čtvrtka. K tomu si připočtěte také jedenáct místo devíti trefených greenů. Bohužel své šance na birdie neproměňoval (zahrál jen dvě). Krátká hra zase vypadala skvěle. Na páté jamce málem zahrál eagle povedeným chipem. https://www.youtube.com/watch?v=i7gW372hM9I
Ano, byly tu problémy. Severní hřiště bylo hratelné, dokonce i ve větru, ale Tiger stejně neobstál a neprošel cutem. To se mu v Torrey Pines, kde hrává tak rád a kde devětkrát vyhrál, stalo vůbec poprvé. Nepovedly se mu tři rány železy, kterými se měl dostat na green. Velká škoda.
 
Tiger stále není konkurenceschopný. HERO WORLD CHALLENGE zakončil na 15. ze 17. míst. V Torrey Pines se cutu ani nepřiblížil (chyběly mu čtyři rány). Když opuštěl hřiště, patřila mu 107. příčka.