GENESIS OPEN: Suverénní Johnson jde do čela OWGR

GENESIS OPEN: Suverénní Johnson jde do čela OWGR

Američan Dustin Johnson dotáhl své tažení na GENESIS OPEN do úspěšného konce. V neděli zazářil ve třetím kole sedmi ranami pod par a vybudoval si pro finále náskok šesti ran. Ten nakonec dokázal ještě o jeden úder zvýšit. Chvíli dokonce ohrožoval rekord turnaje (-20), dvě b


Američan Dustin Johnson dotáhl své tažení na GENESIS OPEN do úspěšného konce. V neděli zazářil ve třetím kole sedmi ranami pod par a vybudoval si pro finále náskok šesti ran. Ten nakonec dokázal ještě o jeden úder zvýšit. Chvíli dokonce ohrožoval rekord turnaje (-20), dvě bogey na závěrečné devítce mu ale v jeho překonání zabránily.  To je asi tak jediné, co mohlo DJ kazit radost. Vyhrál svůj třináctý turnaj na PGA Tour, stal se světovou jedničkou, získal 500 bodů do FEDEX CUPU a vydělal 1,260 milionu dolarů."Popravdě nerozumím tomu, jak se OWGR počítá, ale poznám čísla 1,2,3 a to je všechno, na čem opravdu  záleží," řekl Johnson o svém  posunu do čela žebříčku.

Konečné pořadí: Dustin Johnson (-17), Thomas Pieters (-12), Scott Brown (-12), Justin Rose (-11), Wesley Bryan (-11), Kevin Na (-11), Charley Hoffman (-11)

https://twitter.com/PGATOUR/status/833547357237166082