GOLF DIGEST OPEN TOUR 2017

GOLF DIGEST OPEN TOUR 2017

JE JIŽ MILOU TRADICÍ, že pro vás každoročně připravujeme sérii turnajů GOLF DIGEST OPEN TOUR. Jinak tomu nebude ani v roce 2017, kdy dojde k několika drobným změnám a na své si přijdou jak naši předplatitelé, tak všichni, kteří mají rádi sportovní golf bez zbyte?


GDOT-2017-MAIN-web

JE JIŽ MILOU TRADICÍ, že pro vás každoročně připravujeme sérii turnajů GOLF DIGEST OPEN TOUR. Jinak tomu nebude ani v roce 2017, kdy dojde k několika drobným změnám a na své si přijdou jak naši předplatitelé, tak všichni, kteří mají rádi sportovní golf bez zbytečných příkras. Pro letošní rok jsme pro vás připravili šest turnajů základní části a opět velké finále pro vítěze v Berouně.

NOVINKOU letošní sezony bude celoroční hra o body do průběžné tabulky a rozdělení startovního pole pouze na dvě hráčské kategorie. Na rozdíl od loňského roku nebudou do finále automaticky postupovat vítězové jednotlivých turnajů, ale 20 nejlepších z celkové tabulky. Nebude se však hrát pouze o body – pro nejlepší budou připraveny věcné ceny od našich partnerů a také poháry.

NETRADIČNÍ BONUSOVÉ TURNAJE budou malým překvapením a novinkou pro naše abonenty. Již teď je pro vás připravujeme a více se dozvíte v březnu. A už teď se máte opravdu na co těšit.

INDIVIDUÁLNÍ BIRDIE KARTY jsou další výhodou, kterou s námi získáte. V letošním roce si svou hru budete moci nejen dopředu naplánovat, ale svou strategii si i v podobě mapky vytisknout a vzít s sebou na hřiště. Stačí již teď navštívit náš web.

NEMĚNÍ SE PODMÍNKY ÚČASTI pro naše předplatitele a cena turnaje tak zůstává pouze 600 KORUN za startovné. Cenu hracího fee tak mají naši předplatitelé opět zcela ZDARMA a s výhodou pro rodinné příslušníky, kteří mají slevu ve výši 50 %. Pro všechny bude připraveno občerstvení do hry, hrát se budou vložené soutěže NEAREST TO PIN a LONGEST DRIVE a počítat můžete i s účastí našich spolupracujících profesionálních hráčů a zahrát si proti nim o drobné odměny. Finále pro nejlepší v Berouně je pak opět včetně bohatého občerstvení a cen na naše pozvání.

ZAHRÁT SI S NÁMI MŮŽE KDOKOLIV. Stačí být předplatitelem magazínu Golf Digest C&S a získat kromě informací a golfu za výhodnou cenu i v průběhu celého roku řadu dalších dárků nebo výhod od našich partnerů.

CENA PŘEDPLATNÉHO ZŮSTÁVÁ i pro rok 2017 stejná a za 10 vydání, která vám doručíme až domů, zaplatíte 890 KORUN. Od nového roku se zvyšuje pouze cena magazínu ve volném prodeji – za jedno vydání zaplatíte 129 KORUN.

VŠECHNY INFORMACE o předplatném najdete ZDE.


KALENDÁŘ TURNAJŮ ZÁKLADNÍ ČÁSTI

22. dubna 2017PRAGUE CITY GOLF (ZBRASLAV)  - voucher 20. května 2017GOLF BEŘOVICE - voucher  24. června 2017GOLF RESORT TELČ - voucher 22. července 2017GOLF RESORT ÚSTÍ NAD LABEM - voucher 19. srpna 2017GOLF PARK SLAPY SV. JAN - voucher 16. září 2017GOLF CLUB ČESKÁ LÍPA - voucher


FINÁLE GOLF DIGEST OPEN TOUR

11. října 2017 – BEROUN GOLF CLUB