PEREZ: WOODS ví, že nedokáže nikoho porazit

PEREZ: WOODS ví, že nedokáže nikoho porazit

Prostořeký, nekompromisní, politicky nekorektní. To je Pat Perez, americký golfista hrající na PGA TOUR. A když přijde řeč na Tiger Woodse, rozhodně si nebere servítky. Slavného krajana respektuje za jeho čtrnáct majorových titulů, nicméně se nebojí kritizovat věcí, které se


profimedia-0301738796Prostořeký, nekompromisní, politicky nekorektní. To je Pat Perez, americký golfista hrající na PGA TOUR.

A když přijde řeč na Tiger Woodse, rozhodně si nebere servítky. Slavného krajana respektuje za jeho čtrnáct majorových titulů, nicméně se nebojí kritizovat věcí, které se kolem "Big Cat" dějí. Pranic se mu nelíbilo, jak se média upřela na Woodsův návrat a přehlížela současné golfové krále: Dustina Johnsona (USA), Jasona Daye (AUS) či Roryho McIlroye (Severní Irsko).

"Působí to strašně zastarale," rýpl si Perez do golfových televizí. A neopomněl jízlivě dodat: "Už to není o tom, zda se Tiger vrátí a vyhraje další major, ale o tom, zda se vrátí a dokáže chipovat. Ten chlap nemá stejný tah na branku jako kdysi, což je naprosto pochopitelné. Věnuje se svým dětem."

Tigera Pat nešetřil ani ve svém posledním rozhovoru pro rádio PGA TOUR. "Ví, že nemůže nikoho porazit. Má novou korporaci, se kterou začal, a tak se snaží udržet své jméno relevantní. A tak se ukáže na pár akcích, zkusí zase hrát. Ukáže bag s logem Monster, předvede driver od TaylorMade, objeví se v televizi. Obléká ho Nike, i kvůli tomu musí udržet své jméno relevantní." 

"Ví, že nikoho neporazí. Vždyť zahrál za 77 ran. A ani to nedokáže zopakovat. Sotva to zahrál, druhý den naříkal, že jej bolí záda," ničil až neurvalý Perez maroda Woodse.

Pokud se legendární hráč nepředstaví na MASTERS, jeho sezona prý bude u konce. "Osobně si myslím, že ho letos už na hřišti neuvidíme. Vždyť nezvládne přijít ani na tiskovou konferenci," míní Perez.