WOODS hledá řešení krátkých puttů. Pomůže OLOVO?

WOODS hledá řešení krátkých puttů. Pomůže OLOVO?

Tiger Woods neodstartoval do OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC nijak výjimečně. Zahrál 77 ran a zařadil se mezi nejhorší hráče. S čím nejvíce bojoval? Když se minulý týden vrátil v Torrey Pines při FARMERS INSURANCE, byl jeho největším problémem driver. Trefil jen čtyři ze 14 fairwa


bsg-tiger-woods-ball-webTiger Woods neodstartoval do OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC nijak výjimečně. Zahrál 77 ran a zařadil se mezi nejhorší hráče. S čím nejvíce bojoval? Když se minulý týden vrátil v Torrey Pines při FARMERS INSURANCE, byl jeho největším problémem driver.

Trefil jen čtyři ze 14 fairwayí. Ve Spojených arabských emrátech má čtrnáctinásobný majorový šampión zase jiný problém, na výsledkové listině se krčí na jednom z posledních míst kvůli špatnému puttování. Zatímco s driverem odváděl Woods dobrou práci (zasáhl 10 ze 14 fairwayí), na greenech se trápil. Byly na něj moc pomalé.

“Nedařilo se mi trefovat putty dostatečně tvrdě. Nechal jsem každý putt krátký," řekl Woods, který během prvního kola v Emirates Golf Clubu potřeboval 33 puttů. "I putty, o kterých jsem si myslel, že budou rychlé, z kopce a po tvrdém povrchu, jsem nechal krátké. Do jiných jsem zkoušel dát trochu více síly, ale stejně to nepomohlo a chyběla jim délka."

Woods měl pár legitimních šancí na birdie, pomalejší greeny pro něj ale byly příliš velkou výzvou. Na páté jamce zahrál trojputt z padesáti stop. 

“Zkusím s tím něco udělat. Možná přidám více olověné pásky, aby byl putter trochu těžší. Musím prostě něco zkusit, abych začal ty putty proměňovat," hledal řešení. Pomůže mu tedy olověná páska?