Watson míří na MASTERS s úchvatným putterem

Watson míří na MASTERS s úchvatným putterem

Americký golfista Bubba Watson se chystá do Augusty, tradičního dějiště prvního majoru MASTERS, přijet s velmi stylovým putterem. Jeho dodavatel PING mu nachystal vskutku exkluzivní novinku, se kterou se Watson pochlubil na twitteru. K fotce putteru přidal hashtag "DamascusSteel". Tedy


profimedia-0301741894Americký golfista Bubba Watson se chystá do Augusty, tradičního dějiště prvního majoru MASTERS, přijet s velmi stylovým putterem.

Jeho dodavatel PING mu nachystal vskutku exkluzivní novinku, se kterou se Watson pochlubil na twitteru. K fotce putteru přidal hashtag "DamascusSteel". Tedy "Damascénská ocel". Z tohoto typicky mramorovaného materiálu se vyrábí samurajské meče, vzor připomínající tekoucí vodu je nezaměnitelný. 

Ostatně i na Watsonově holi je velmi dobře patrný.

Nejde o první zajímavý putter v Bubbově bagu, v minulosti zaujal například jedním s "duhovým" povrchem, který používal několik let. Třeba mu přechod k novému, damacénskému putteru přinese štěstí. Watson se totiž letos při puttování trápí ještě více, než bývalo v minulosti zvykem.

https://twitter.com/bubbawatson/status/846450171604971520