Slapy zvou na první meníčkový turnaj!

Slapy zvou na první meníčkový turnaj!

Slapy zvou na první meníčkový turnaj! 17.4. od 12h. Připraveno je lákavé jarní velikonoční menu, přihlašujte se! Oblíbená série Tour sv. Jana začíná! Vždy v neděli po poledni zakončená delikátním tříchodovým menu. V průběžných kolech výborná a oceňov


Obrázek1Slapy zvou na první meníčkový turnaj! 17.4. od 12h. Připraveno je lákavé jarní velikonoční menu, přihlašujte se!

Oblíbená série Tour sv. Jana začíná! Vždy v neděli po poledni zakončená delikátním tříchodovým menu. V průběžných kolech výborná a oceňovaná vína od společnosti VinoDoc s.r.o., knižní novinky od partnera Euromedia - Knižní klub, balíčky od společnosti Dermacol, poukázky na odběr zboží v obchodech Sanu Babu a další.

Plánovaná kola 2017: výjimečně zahájíme celou tour na pondělí velikonoční 17.4. - SOUČÁSTÍ BUDE I OCHUTNÁVKA ITALSKÝCH VÍN MIMO MENU :-), dále pokračujeme 14.5., 11.6., 23.7., 13.8., 10.9. a na závěr 15.10-finále.

 

TOUR SV. JANA – DEGUSTAČNÍ MENU 17.4 Velikonoční pondělí POLÉVKA: Jarní kopřivový krém s vejcem HL. CHOD: Pečený králičí hřbet s bylinkovou nádivkou, silnou šťávou a salátkem z polníčku a ředkviček DEZERT: Řezy s vaječným likérem Doporučené víno - Chianti Rufina DOCG 2013 - Fattoria Selvapiana http://www.vinodoc.cz/vinarske-oblasti/chianti-rufina-docg Mohutný extrakt z odrůdy Sangiovese (což v překladu znamená krev Jupitera) s nepatrným přídavkem odrůd Canaiolo, Colorino a Malvasia Nera dávají tomuto exempláři do vínku atraktivní vzhled rubínového odstínu, elegantní vůni drobných peckovin lesního ovoce a hebkou sametovou chuť s lahodným dozníváním. HODNOCENÍ: Wine Enthusiast 93 bodů, James Suckling 92 bodů.

Jednotlivá menu - nově bude součástí také vybrané italské víno laděné přímo k pokrmům z menu! Kompletní seznam všech menu i s popisem doplněných vín naleznete na našich stránkách v sekci Hřiště-Výsledky turnajů v popisu Tour sv. Jana. Vítězové na prvních třech místech v celoročním žebříčku získají hodnotnou cenu v podobě golfového zájezdu dle vlastního výběru v předem daných hodnotách od společnosti CK NEMO & SELECTA provozovatele golfového portálu nemogolf.cz. V roce 2017 opět pokračuje série páteční odpolední hendikepové túry na Slapech! Hrajeme 18jamek, formát hry na rány netto, tedy se zohledněním HCP, jednotlivé turnaje bez vyhlášení, ideální pro všechny zájemce o úpravu HCP na serveru ČGF, cenu obdrží každý hráč, který si zaplatí fee, a to stravenku v hodnotě 100,-Kč na konzumaci v naší restauraci! Celoroční žebříček se nevede. Turnaje slouží pouze pro sportovní golf a úpravu HCP. Pravidelné turnaje na Slapech začaly už v pátek 17.3.2017 - Páteční HCP. Každý pátek se můžete přihlásit. Těšíme se na Vás!   š ř Obrázek1 ě č   Golf Park Slapy sv. Jan 252 08, Slapy nad Vltavou gsm: +420 603 81 44 55 mail: recepce@golfslapy.cz www.golfslapy.cz