POTĚŠTE své blízké vánočním balíčkem GOLF DIGEST

POTĚŠTE své blízké vánočním balíčkem GOLF DIGEST

Máte v rodině golfistu a nevíte, čím mu udělat radost na Vánoce? Pak jste na správné adrese. Vybrat si můžete hned ze tří lákavých balíčků, které pro vás a vaše blízké připravil Golf Digest. Potěšte je pod stromečkem dárkem, jenž ocení každý golfový nadšenec.


Máte v rodině golfistu a nevíte, čím mu udělat radost na Vánoce? Pak jste na správné adrese. Vybrat si můžete hned ze tří lákavých balíčků, které pro vás a vaše blízké připravil Golf Digest. Potěšte je pod stromečkem dárkem, jenž ocení každý golfový nadšenec. Co najdu v jednotlivých balíčcích?
  1. Roční předplatné magazínu Golf Digest + 2x fee na Panorama Golf Resort Kácov (3.290 Kč)
  2. Roční předplatné magazínu Golf Digest + 2x fee do Hodkoviček + 2x fee na Panorama Golf Resort Kácov (4.290 Kč)
  3. Roční předplatné magazínu Golf Digest + 6x Golf Digest Open Tour (4.490 Kč)
OBJEDNÁVEJTE ZDE [caption id="attachment_24497" align="alignnone" width="600"] Vánoční dárky pro golfisty[/caption] Proč mít předplatné magazínu vždy po ruce? Neuniknou vám exkluzivní informace nejen ze světa golfu, získáte výhody a bonusy pro předplatitele, hrajete lepší golf. A pak jsou tu fíčka na špičková česká hřiště. Třeba 27jamkový Kácov ve své první sezóně nadchl svou rozmanitostí a kvalitou nejednoho hráče. Devítka v Hodkovičkách zase láká golfovou oázou nedaleko centra Prahy. A pak jsou tu další vyhlášená hřiště, na kterých si můžete i díky Golf Digest vychutnat ničím nerušenou hru. Z naší nabídky to ale není vše. I pro rok 2018 pro vás chystáme sérii otevřených turnajů Golf Digest Open Tour. Ta odstartuje 11. DUBNA NA LORETĚ V PYŠELÍCH. Zahajovací turnaj nové sezóny se odehraje v limitovaném počtu 60 hracích míst na hřišti Loreta. A celá tour – která bude mí tletos minimálně 12 víkendových turnajů – nude pokračovat v sobotu 28. DUBNA NA ZBRASLAVI a V NEDĚLI 29. DUBNA V BEŘOVICÍCH. MĚNIT SE NEBUDE SYSTÉM KVALIFIKACE a vyše výsledky se budou započítávat do průběžné celoroční tabulky, z níž se kvalifikuje 20 NEJLEPŠÍCH DO FINÁLE, které se již tradičně odehraje v říjnu na hřišti golfového klubu BEROUN. KDO ODEBÍRAL MAGAZÍN V LETOŠNÍM ROCE, NEZAPOMEŇTE SI OBNOVIT PŘEDPLATNÉ GOLF DIGEST A HRAJTE LEPŠÍ GOLF I V SEZÓNĚ 2018.