GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2017

GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2017

LETOŠNÍ SEZONA JEŠTĚ NESKONČILA A UŽ PRO VÁS MÁME TRADIČNÍ ANKETU o hřiště, jamku, restauraci a trenéra roku. Hlasujte pro své favority, dokud vše ještě máte v živé paměti, a rozhodněte, kdo od vás naším prostřednictvím dostane ocenění GOLF DIGEST C&S za rok 2017.


LETOŠNÍ SEZONA JEŠTĚ NESKONČILA A UŽ PRO VÁS MÁME TRADIČNÍ ANKETU o hřiště, jamku, restauraci a trenéra roku. Hlasujte pro své favority, dokud vše ještě máte v živé paměti, a rozhodněte, kdo od vás naším prostřednictvím dostane ocenění GOLF DIGEST C&S za rok 2017. Tak jako v loňském roce, kdy jsme od vás dostali neuvěřitelných 26 646 hlasů, i letos můžete hlasovat pro své tři kandidáty v kategoriích hřiště, jamka a restaurace. Tři nejlepší pak od nás v dubnu 2018 dostanou zlatou, stříbrnou nebo bronzovou plaketu GOLF DIGEST C&S. Tradičně oceníme i nejlepší trenéry. NOVINKOU bude vyhlášení nikoliv pouze jednoho, ale tří nejlepších českých trenérů, o kterých svým hlasováním rozhodnete jen vy.  

 V JAKÝCH KATEGORIÍCH MŮŽETE HLASOVAT?

 

 

 

HŘIŠTĚ ROKU 2017 Svůj hlas můžete zaslat nejen svému nejoblíbenějšímu hřišti, ale hned třem nejlepším tak, jak tomu bylo poprvé v minulém roce.  

 

 

 

JAMKA ROKU 2017 Také o nejhezčí nebo chcete-li nejlepší jamce v České republice se rozhodne ve vašem hlasování mezi třemi, kterým můžete dát svůj hlas.  

 

 

 

RESTAURACE ROKU 2017 Ani restaurace nebudou výjimkou – volit budete tři, které podle vás v letošním roce poskytovaly nejvyšší kvalitu jídla a nejlepší služby.  

 

 

 

TRENÉR ROKU 2017 Pouze u ankety o Trenéra roku budete volit pouze jedno jméno. Ocenění přesto nově získají tři nejlepší trenéři jako v ostatních kategoriích.  

AKNETA BYLA UKONČENA

  Platný je pouze jeden hlas z jedné IP adresy. V případě více hlasů z jedné IP adresy budou hlasy považovány za neplatné a z ankety budou vyřazeny. Povinné je hlasování pro tři subjekty v kategoriích Hřiště, Jamka a Restaurace roku. V kategorii Trenér roku je možno hlasovat pouze pro jednoho trenéra.  

ROZHODNĚTE O NEJLEPŠÍCH V ČESKÉ REPUBLICE

HLASUJTE OD 1. LISTOPADU 2017 DO 15. BŘEZNA 2018