Woodland nechce na Presidents Cupu chybět. Woods o jeho záměru ví

Woodland nechce na Presidents Cupu chybět. Woods o jeho záměru ví

Už za necelé dva týdny jmenuje kapitán Tiger Woods své čtyři výběry pro Presidents Cup. Ve výběru chybět nechce, svou zemi proti výběru světa by rád reprezentoval i Gary Woodland. 


Gary Woodland vyhrál loni US Open, poté se ale jeho forma vytratila. Na CJ Cupu nicméně skončil dělený třetí a spolu s Tigerem Woodsem po první rundě vede Zozo Championship.

Své záměry reprezentovat USA na Presidents Cupu tak dal Tigeru Woodsovi vědět. "Nyní se soustředím jen na golfový turnaj, chci si uchovat šanci i pro neděli. Woods ví, jak moc chci být v tom týmu, mluvil jsem s ním o tom. Takže pokud budu hrát dobře, vše se o sebe postará samo," nechal se po kole za -6 slyšet Woodland.

Spokojen s prvním kolem byl samosebou i Woods, který by rád po turnaji WGC-HSBC Championship do čtyr kapitánských výběrů zařadil i sebe. "Jsem optimista v tom, že můžu hrát tento týden, příští týden WGC a poté i Presidents Cup," uvedl již v pondělí po otázce, jak se cítí po operaci kolena.

Zatímco Woods příští týden v Číně scházet nebude, Woodland se nezúčastní. Má proto poslední příležitost ukázat svému kapitánovi, co v něm je.