Poulter má cystu na zápěstí, v Číně tak končí

PGA TOUR
Poulter má cystu na zápěstí, v Číně tak končí

Ian Poulter se po dvou kolech odhlásil z turnaje WGC-HSBC Champions. Za vše může pseudocysta s názvem ganglion v jeho zápěstí. 


Ian Poulter své fanoušky na Instagramu informoval už po prvním kole. Na zápěstí se mu znovu objevila cysta, tzv. ganglion. Poulter bojoval s bolestí a nakonec nastoupil do druhého kola. V něm ale zahrál další dva údery nad par a nyní tak ohlásil, že v turnaji končí a vrací se do Orlanda.

"Mířím zpět do Orlanda. Snažil jsem se zjistit, jestli se bolesti nezbavím, abych byl konkurenceschopný. Bojoval jsem ale o to, abych hrál v paru. O to nehraji. Hraji, abych vyhrál a abych byl konkurenceschopný," přiznal Poulter.

"Je čas vrátit se domů a navštívit svého lékaře, který mi zápěstí spraví. Jsou to roky, kdy to udělal naposledy, takže to fungovalo dobře. Abych byl konkurenceschopný, musím být bez bolesti. Moje hra je ve skvělé kondici. Na zotavení budu potřebovat jen dva dny, takže pro Jižní Afriku budu v pořádku," dodával s tím, že jeho fanoušci se nemusí bát, že by za dva týdny na Nedbank Golf Challenge scházel.

Ian Poulter v Číně odehrál dvě kola za 73 a 74 a se skóre +3 byl prozatím na dělené 64. pozici.