Woods vybral sebe, překvapivě ale i Reeda

Woods vybral sebe, překvapivě ale i Reeda

Podle očekávání vybral americký kapitán pro Presidents Cup Tiger Woods sám sebe a Garyho Woodlanda. Nominace se poté dočkali i Tony Finau a Patrick Reed.


Dalo se očekávat, že po skvělých výkonech na Zozo Championship nominuje kapitán amerického výběru pro Presidents Cup Tiger Woods sám sebe a taktéž Garyho Woodlanda.

Ten si týmovou soutěž zahraje poprvé v kariéře, poprvé na Presidents Cupu poté bude startovat Tony Finau. Čtvrtou volbou je poté překvapivě Patrick Reed.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

@TigerWoods has selected Tiger Woods, Tony Finau, Gary Woodland and Patrick Reed as his captain’s picks for the 2019 @PresidentsCup.

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),

Reed neměl v posledních měsících ideální formu, navíc se dlouho hovořilo o jeho neúspěchu v Ryder Cupu. Woods mu nicméně plně důvěřuje. "Potřebujeme získat body a právě on to dokáže. Je tou správnou volbou a vím, že na hřišti nechá všechno," řekl Woods při odhalení čtyř kapitánských výběrů.

Na Reeda zřejmě nominace zapůsobila, jelikož ve druhém kole Turkish Airlines Open upsal při bezchybné rundě sedm ran a propracoval se na dělené patnácté místo. 

K Tigeru Woodsovi doplňme, že bude prvním hrajícím kapitánem v novém tisícíletí. Spoléhat se tak bude i na své asistenty. "Vím, že to bude náročné, ale mám tři skvělé asistenty - Freda Couplese, Stevea Strickera a Zacha Johnsona. Určitě mi velmi pomůžou," doplnil Woods.