Woods je spokojený, před Presidents Cupem čeká na Johnsona

Woods je spokojený, před Presidents Cupem čeká na Johnsona

Tiger Woods je spokojen s výkony svých hráčů, kteří se již zanedlouho poperou o Presidents Cup. Na Bahamách nehrál pouze Dustin Johnson, na zprávy o jeho zdraví nyní Woods čeká. 


"Jsem velmi spokojený s většinou týmu. Skutečnost, že tento týden hrálo jedenáct z dvanácti hráčů, je dobrá. Někteří hráli dobře, někteří ne, ale aspoň byli v akci," těšilo Woodse.

Patrick Reed se i přes penalizaci dvou ran ve třetím kole dostal až na druhé místo, Justin Thomas vybojoval dělené páté místo a velmi dobře hrál také Gary Woodland či Rickie Fowler.

Ten nastoupil poprvé od Tour Championship, na svatební cestě se nakazil bakteriální infekcí a do koloběhu Tour se vrátl až nyní. "Bylo hezké vidět, jak odehrál čtyři roky. Byl to velmi dobrý výkon," pochválil svého kolegu Woods.

To Tony Finau se uvedl hrozivým kolem za 79, následně ale předvedl famózní stíhací jízdu. Skončil tak na děleném desátém místě, podobně jako Xander Schauffele a Webb Simpson.

 

Naopak Matt Kuchar, Patrick Cantlay a Bryson DeChambeau skončili na chvostu leaderboardu, Woods bude i netrpělivě čekat na zdravotní stav Dustina Johnsona, jenž z výběru USA chyběl jako jediný.

"Doufejme, že se Dustin cítí o něco lépe. Doufejme, že nenastane žádný otok, protože následovat bude dlouhý let. Všichni ale budou připraveni," potvrdil závěrem Woods.