Couples vysvětlil nečekanou sobotní absenci Tigera Woodse

Couples vysvětlil nečekanou sobotní absenci Tigera Woodse

Asistent amerického týmu pro Presidents Cup Fred Couples objasnil, z jakého důvodu scházel kapitán Tiger Woods při sobotních bojích. 


Tiger Woods v úvodních dvou dnech získal dva body a jelikož tým Spojených států amerických prohrával, očekávalo se, že nebude chybět ani v sobotu při fourballech a foursomech.

Opak byl nicméně pravdou, hrající kapitán si totiž naordinoval pauzu, kterou následně vysvětlil: "Musíte udělat to, co je nejlepší pro tým. A já se zítra chystám na single."

Fred Couples, asistent Woodse při vítězném Presidents Cupu, ale v rozhovoru pro rozhlasovou stanici  Sirius XM prohlásil, že Woods nebyl zcela stoprocentně v pořádku.

"Asi v deset hodin řekl: ´Kluci, moje tělo mě nenechá hrát. Odpoledne nenastoupím.´ Stricker se chopil slova a řekl: ´Tygře, prosím, můžeš se jít hned teď uvolnit a zahřát?´Řekl: ´Steve, opravdu to nejde.´," prohlásil Couples.

Následně reagoval i Zach Johnson a poté také sám Couples. Woodse ale nikdo nepřemluvil. "Deset minut jsme se nemohli nadechnout, potom jsme to ale překonali," doplnil Couples.

A vše další známe. Američané snížili v sobotu na rozdíl dvou bodů a v nedělních singlech si došli pro další triumf.