V Dubaji vedení převzal Pepperell, poskočili i DeChambeau či Fleetwood

V Dubaji vedení převzal Pepperell, poskočili i DeChambeau či Fleetwood

Vedení v turnaji Dubai Desert Classic převzal Angličan Eddie Pepperell, jenž se skóre -8 vede o jediný úder před triem pronásledovatelů Burmester - DeChambeau - Karlsson. 


Eddie Pepperell oproti prvnímu kolu chyboval dvakrát, zaznamenal ale sedm birdie a se skóre -8 se tak dostal do čela. Totožné kolo zahrál i Bryson DeChambeau, který tak ztrácí jedinou ránu.

Fantasticky se po nepovedeném prvním kolu oklepal Tommy Fleetwood. Zatímco ve čtvrtek hrál tři nad par, dnes sedm pod par. Zlepšil se tak o plných deset ran a momentálně dělí jedenáctou pozici.

Ve hře o titul jsou jednoznačně i Viktor Hovland a Shane Lowry (oba -3), cutem pohodlně prošli i Henrik Stenson (-2), Sergio García, Martin Kaymer, Louis Oosthuizen (všichni -1) či Ian Poulter (even par).

Na skóre v paru se po dvou kolech dostal Thomas Pieters, který přitom po prvním kole vedl. Dnes se ale zhoršil o plných deset úderů a do víkendu půjde z dělené 32. pozice.

Cutem prošel i Miguel Ángel Jiménez se skóre +2, toto skóre udrželo ve hře pro víkend i Pádraiga Harringtona, Leeho Westwooda či Dannyho Willetta.

Končí naopak Graeme McDowell, Bernd Wiesberger, Rafa Cabrera-Bello, Jazz Janewattananond, Matt Wallace či Hao-Tong Li.