Nejlepší rány Waste Management Phoenix Open

PGA TOUR
Nejlepší rány Waste Management Phoenix Open

Phoenix Open ovládl díky dramatickému play-off Webb Simpson, v turnaji si pomohl i prvním esem na PGA Tour. Zářili ovšem i další hráči. 


Ve třetím kole se činil Tony Finau. V dresu Kobeho Bryanta na tříparové šestnáctce poslal míček těsně za praporek a přesným puttem zaznamenal birdie. V sobotu hrál bezchybně za 62 ran (-9), přesto to na titul nestačilo.

Solidní turnaj má za sebou Harry Higgs. 136. hráč světového žebříčku obsadil dělenou 25. pozici a v turnaji zahrál taktéž jeden eagle. Parádním drivem se dostal až na green a puttem dlouhým pětadvacet metrů upsal dvě rány.

Až na čtyřicáté pozici skončil Gary Woodland, nevyvaroval se totiž několika chyb. V prvním kole ale také dokázla zahrát eagle. Na jedenáctce poslal míček do jamky ze vzdálenosti 165-ti yardů.

Jedničkou výběru PGA Tour je jednoznačně trefa Webba Simpsona. Ve třetím kole na dvanáctce zahrál vůbec své první eso na PGA Tour ve své kariéře. A další příběh již známe.

Do výběru nejlepších ran uplynulého týdne se vešla také jedna trefa na Champions Tour. Na Morocco Champions hole-in-one mohl oslavovat José Maria Olazabal. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The best of @wmphoenixopen and @morocco.champions. ????????

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),