Woods se propadl, o titul si to rozdá flight snů

PGA TOUR
Woods se propadl, o titul si to rozdá flight snů

Ani tentokrát Tiger Woods Genesis Invitational nevyhraje. Včera se výrazně propadl a dnes už může hrát zcela bez nervů. O titul si to naopak rozdá silné trio ve složení Matt Kuchar - Rory McIlroy - Adam Scott.


Tiger Woods měl hrozivou úvodní devítku. Poztrácel hned pět ran a bylo jasné, že o nějaké dobré umístění už hrát nebude. Následně si vzal dvě rány zpět, ty ale také v závěru kola ztratil.

Se skóre +5 tak půjde do finále z děleného 63. místa. Včerejší runda rozhodně nerozhodla o tom, kdo se bude na Riviéře radovat. Šanci na titul má minimálně šestnáct golfistů.

Právě takový počet je na skóre -6 a lepším. Ve hře jsou se šesti ranami pod par Bryson DeChambeau, Hideki Matsuyama a Jon Rahm, Sung Kang a Max Homa upsali sedm ran a Dustin Johnson dokonce osm.

K největším favoritům mají nejblíže Russell Henley a Harold Varner III, kteří ztrácejí jediný úder a společně s Joelem Dahmenem půjdou v předposledním flightu.

Poslední flight ale můžeme nazvat superflightem. Světová jednička Rory McIlroy, lídr po všech kolech Matt Kuchar a perfektně puttující Adam Scott. Své finále rozjedou patnáct minut před osmou hodinou večerní.