Poulter má smůlu, místo v Mexiku si zahraje alespoň Puerto Rico Open

PGA TOUR
Poulter má smůlu, místo v Mexiku si zahraje alespoň Puerto Rico Open

Na poslední chvíli přišel Ian Poulter o místo na WGC-Mexico Championship. Místo něj si v Club de Golf Chapultepec zahraje Sung Kang.


Díky skvělým výsledkům na Genesis Invitational si v Mexiku zahrají Collin Morikawa, Scottie Scheffler a Sung Kang. Prvně jmenovaný obsadil v Kalifornii dělené 26. místo a díky němu se protlačil do nejlepší padesátky světového žebříčku.

Jako první náhradník se do startovní listiny dostal Scottie Scheffler, účast v Mexiku totiž odřekli Brooks Koepka, Tiger Woods, Patrick Cantlay či Justin Rose.

A nakonec se dostalo i na Sunga Kanga. Ten byl také pouze náhradníkem, navíc až za Ianem Poulterem. Díky dělenému druhému místu se ovšem dostal před Poultera a nakonec využil odstoupení Tonyho Finaua.

Angličan tak bude v Mexiku scházet, přesto volno mít nebude. Startovat by totiž měl na Puerto Rico Open na hřišti Coco Beach Golf Club.

Dodejme, že největším favoritem WGC-Mexico Championship je aktuální světová jednička Rory McIlroy. Následuje jej Dustin Johnson, jenž obhajuje svůj loňský triumf.