Králové Island Green: Vládnou Reavie a García

PGA TOUR
Králové Island Green: Vládnou Reavie a García

Sedmnáctá jamka na TPC Sawgrass, to je i pro elitní světové hráče velký strašák. Ovšem ne pro všechny. Kteří hráči mají na této jamce parádní čísla?


Chez Reavie odehrál na sedmnácté jamce celkem 18 kol se skvělým skóre 2,78. Na této jamce upsal čtyři rány, ani jednou netrefil vodu a každá jeho rána zamířila na green.

Sedm ran zde během své kariéry upsal Kevin Na. Na Island Green poslal celkem 37 míčků se čtyřiaosmdesáti procenty zasažení greenu. Jednou nicméně na sedmnáctce trefil vodu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Chez. King of the Island Green ???? #THEPLAYERS

Příspěvek sdílel uživatel @ golftv,

Podobná čísla a totožný průměr má i Marc Leishman, co se trefování greenu týče a míčku ve vodě je na tom stejně jako Reavie i Adam Hadwin.

Na Island Green green v regulaci nikdy neminuli kromě Reavieho a Hadwina taktéž Byeong-Hun An, Patrick Cantlay a Bernd Wiesberger. Tato trojice má za sebou nicméně zatím jen deset odehraných kol.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

No jinx. This is just incredible.

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),

V posledních deseti letech na této jamce nejvíce skóruje Sergio García, který zde upsal dvanáct úderů. Adam Scott a Martin Kaymer mají o jeden zásah méně. Na opačné straně jsou Phil Mickelson a třeba taktéž Charles Howell III. Mickelson zde během své kariéry hrál dvanáct double-bogey nebo horších výsledků. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The two sides to No. 17. Would you be ⛳️ or ????? #THEPLAYERS

Příspěvek sdílený Golf Channel (@golfchannel),