Koepka, McIlroy i Rahm odmítli PGL

PGA TOUR
Koepka, McIlroy i Rahm odmítli PGL

Zdá se, že Premier Golf League bude mít v následujících týdnech těžkou pozici. Postupně ji totiž odmítli Rory McIlroy, Brooks Koepka i Jon Rahm. 


48 hráčů, 18 turnajů a 10 milionů dolarů v banku. Koncept Premier Golf League je sice velmi zajímavý, ovšem momentálně tři nejlepší hráči světa jej odmítli.

Roryho McIlroye následují Brooks Koepka a Jon Rahm. "Moc se mi nelíbilo, odkud pocházely peníze. A chtěl jsem být první, kdo promluví," řekl již před časem McIlroy.

"Myslím, že se zaměřím pouze na PGA Tour. Jsem členem PGA Tour a tak to zůstane," potvrdil svou neúčast v novém projektu Jon Rahm. "PGA Tour dělá věci velmi dobře. Doufám, že mám na PGA Tour před sebou dlouhou kariéru. Jsem vděčný za to, co všechno pro nás udělali," doplnil.

A se svým vyjádřením přispěchal i Brooks Koepka."Je těžké věřit, že by golf byl jen o osmačtyřiceti hráčích. Budu s PGA Tour," uvedl Američan pro Associated Press

O Premier Golf League podle posledních informací nemá zájem ani Bubba Watson, jenž na Twitteru informoval o své loajalitě vůčí PGA Tour. Je tak otázkou, zda Premier Golf League vůbec vznikne.