Loni Immelman asistoval, příští rok už mezinárodní tým povede

PGA TOUR
Loni Immelman asistoval, příští rok už mezinárodní tým povede

Loni asistoval, v příštím roce už mezinárodní tým při Presidents Cupu povede. Trevor Immelman byl dnes oficiálně jmenován kapitánem.


Dvakrát v rámci Presidents Cupu působil jako hráč, loni byl asistentem Ernieho Else. Tomu jedna účast v pozici kapitána stačila, nyní tak dostává příležitost právě Trevor Immelman.

Osmkrát v řadě již zvítězili Američané. Nyní se tuto sérii pokusí přerušit jednačtyřicetiletý Jihoafričan, který se stal nejmladším kapitánem v Presidents Cupu v historii.

"Náš kapitán v roce 2005, Gary Player, mě vzal jako svůj výběr a umožnil mi odehrát můj první Presidents Cup. Byl to zážitek, na který nikdy nezapomenu," poznamenal Immelman.

"Později jsem získal své první vítězství na PGA Tour krátce potom, takže můžu říci, že Presidents Cup byl obrovskou součástí zahájení mé kariéry v PGA Tour. Být kapitánem je nyní úžasná čest," pokračoval hráč, jenž si zatím připsal na PGA Tour 11 titulů včetně toho senzačního z Masters.

"Presidents Cup je masivní součástí mé kariéry. A vést mezinárodní tým bude jeden z dalších vrcholů. Je to něco, čeho už se nemůžu dočkat," dodal Immelman.

Hrát by se mělo v příštím roce v Quail Hollow Club v Severní Karolíně od 30. září do 3. října. Dodejme, že amerického kapitána zatím neznáme a oznámen bude později.