Další exhibice, součástí bude McIlroy i Johnson

PGA TOUR
Další exhibice, součástí bude McIlroy i Johnson

17. května se na hřišti Seminole Golf Club na Floridě uskuteční golfová benefice, jejíž součástí budou Rory McIlroy, Dustin Johnson, Rickie Fowler a Matthew Wolff.


17. května se na hřišti Seminole Golf Club uskuteční Skins Game s názvem TaylorMade Driving Relief. Proti sobě se postaví dvě dvojice - světová jednička Rory McIlroy bude mít k sobě Dustina Johnsona, proti nim budou bojovat Rickie Fowler a Matthew Wolff.

Událost hraná na Floridě bude vysílaná živě prostřednictvím NBC, GolfChannel, NBCSN a Sky Sports. Živý stream poté bude probíhat na PGA Tour Live, NBC Sports Gold, Amazon Prime, GolfPass a GolfChannel.com.

"Doufám, že můžeme lidem, kteří si nás pustí, nabídnout odpočinek a zábavu. Bylo obtížné sledovat, kolik lidí muselo snášet utrápy pandemie," uvedl McIlroy ve svém prohlášení.

Na hřišti se bude vše řídit podle nařízených pravidel, budou použita testovací zařízení a na místě samozřejmě nebudou žádní diváci.

Přímý přenos bude ze svého domova v Michiganu komentovat Mike Tirico z NBC Sports. Nebudou chybět ani analytici Paul Azinger a Gary Koch. Na místě budou poskytovat reporty Jerry Foltz a Steve Sands.

Co se financí týče, vše půjde do tří nadací. Za American Nurses Foundation hrají McIlroy a Johnson, Fowler s Wolffem budou bojovat za CDC Foundation. Již nyní UnitedHealth Group přislíbila 3 miliony dolarů, Farmers Insurance by měl za eagly a birdie přispět dohromady minimálně jedním milionem organizaci Off Their Plate.