V Ústí nad Labem si pro vás připravili LETNÍ DÁREK

V Ústí nad Labem si pro vás připravili LETNÍ DÁREK

KOLIK JAMEK BĚŽNĚ za den odehrajete? Devět, osmnáct, dvacetsedm nebo jste hráči s velkým H a pokud je počasí opravdu golfové a vy nikam nespěcháte, pak si klidně dáte jamek 36?


Občas je to ten pocit, kdy startujete ráno a při posezení v klubovně máte pocit, že byste místo skládání holí do kufru auta měli jít znova na první týčko a rundu si zopakovat. V Ústí můžete, a nemusíte se ani zastavit na recepci a druhou hru si doplácet.

Na Terasách – pokud jedete z Prahy, jste tam dnes autem ani ne za hodinu – si pro vás po celé léto připravili netradiční dárek. Celodenní golf ZA POUHÝCH 790 KORUN. A je jedno, zda vyrazíte v pondělí, v neděli nebo o svátku.

Co to pro vás znamená? Jediné. Ráno si přivstat a vyrazit do Ústí nad Labem co nejdříve. Být připraveni na to, že toho ten den nachodíte o něco víc, a na některých jamkách budete moci složit reparát.

Můžete třeba vyzkoušet eklektik, tedy obejít hřiště dvakrát a jen tak pro zajímavost si do karty zapsat ten lepší výsledek na jamce z obou rund. Možná to bude známka vaší reálné výkonnosti, kterou byste jednou mohli zahrát napoprvé.

Je to tak, že za 790 korun vás nikdo po odehrání 18 jamek z hřiště vykazovat nebude. Ani po 36, a když je zvládnete, ani po 45. Víc už by opravdu bylo asi moc.

A co od hřiště v Ústí nad Labem můžete očekávat?

Obvykle odpovídající kvalitu, příjemný personál, dobré jídlo za rozumné ceny a hlavně hřiště, které by vás mohlo bavit.

Je to už hodně dávno, co byly Terasy považovány za sportovní, záludné hřiště, se spoustou stromů, úzkými fairwayemi a první devítkou, která vás fyzicky dostane.

Dávno už to není pravda a první devítka se dnes hraje okolo jezera, po rovině a v lázeňském tempu. Druhá vede stále do kopců, ale je o to zábavnější a její součástí je i spektakulární jamka č. 14 s parem 3.

Dnešní hřiště v Ústí nad Labem je milosrdné a zábavné. Fairwaye se rozšířily, náletové dřeviny zmizely stejně, jako některé bunkery, které hru zbytečně komplikovaly. Navíc hřiště není dlouhé a dá se obejít jen s 3-dřevem v bagu. Nemusíte se tak driverem nechat unavovat a vystačíte si i s kratšími, ale přesnějšími, ranami z týčka.

Necháte se zlákat a zkusíte na Terasy vyrazit otestovat svoji fyzičku, trpělivost a pokus zahrát třeba jednou v životě pod osmdesát?