Zalatoris získal dočasné členství na PGA Tour. K plnému moc nechybí

PGA TOUR
Zalatoris získal dočasné členství na PGA Tour. K plnému moc nechybí

Will Zalatoris je dalším velmi nadějným mladíkem na PGA Tour. Čtyřiadvaceitletý Američan předvádí jeden dobrý výkon za druhým a nyní získal dočasné členství na PGA Tour. 


Will Zalatoris potřeboval nasbírat na Bermuda Championship jen tři FedEx Cupové body, abychom jej na PGA Tour mohli vídat více. To se mu povedlo už jenom tím, že na Bermudách prošel cutem.

Nakonec skončil dělený šestnáctý a přišel si tak na 59 bodů. Díky tomu získal dočasné členství na nejslavnějším golfovém okruhu. "Je to vzrušující moment. Myslel jsem, že to zvládnu už ve Vegas, ale bylo zřejmé, že mi pár bodů bude chybět. Jsem rád, že jsem to zvládl už za týden poté," nechal se slyšet Zalatoris.

V šestnácti startech na Korn Ferry Tour posbíral jedno vítězství a deset umístění v TOP 10. Na PGA Tour odehrál pět turnajů s vynikající úspěšností. Čtyřikrát prošel cutem, třikrát skončil do TOP 10 a na U.S. Open obsadil fantastické dělené šesté místo.

Zalatoris tak zcela jistě bude usilovat o plné členství pro následující sezónu. Před dvěma lety na to stačilo 376 bodů, již nyní má čtyřiadvacetiletý hráč 334 bodů. 

Hodlá startovat vMayakobě a na turnaji RSM Classic, obdržet by navíc měl několik sponzorských pozvánek. Budoucnost Willa Zalatorise je tak jen a jen pozitivní.