Hovland znovu ve hře o titul, v čele API Conners

PGA TOUR
Hovland znovu ve hře o titul, v čele API Conners

Před Moving day zůstává v čele Arnold Palmer Invitational Kanaďan Corey Conners. Jen dvě rány ztrácí hlavní favorité, tedy Rory McIlroy a Viktor Hovland. 


Corey Conners si i přes slabší druhou rundu udržel vedení. Hráč, který TOP 10 bral naposledy na RSM Classic a v posledních týdnech je ve vynikající formě, upsal během úvodních dvou kol devět ran.

Jen o ránu pozadu zůstává Skot Martin Laird a až na dělené třetí pozici najdeme Američana, konkrétně Lanta Griffina. Tuto pozici ale dělí s hlavními favority. Do čela FedEx Cupu míří Viktor Hovland, stejné skóre drží i Rory McIlroy. A právě tuto dvojici uvidíme spolu ve flightu při Moving day.

O další ránu zpět najdeme Brysona DeChambeaua, skvěle si vedou i Paul Casey, Sungjae Im, Justin Rose či Jordan Spieth (všichni -5). Turnaj nekončí ani pro Rickieho Fowlera, ten ale nadále pokračuje v nevýrazných výkonech (zatím +2).

Předčasně se loučí Patrick Reed, Henrik Stenson, Marc Leishman, Shane Lowry, Adam Hadwin či Francesco Molinari. Na beznadějně posledním místě poté skončil Robert Gamez. Ten včera zahrál neuvěřitelných 92 ran a s celkovým skóre +27 nemohl pomýšlet na žádný úspěch. Navíc byl nakonec diskvalifikován.