Lieser i Matuš se připravují na turnaj v Rakousku

Ondřej Lieser
Lieser i Matuš se připravují na turnaj v Rakousku

Ve čtvrtek se po téměř třech týdnech vrací European Tour. Do akce v Rakousku půjde Ondřej Lieser a také Stanislav Matuš. 


European Tour se naposledy hrála 26. března, kdy se odehrálo poslední kolo Kenya Savannah Classic. Následovaly dvě akce, které jsou do European Tour taktéž zahrnuty, tedy WGC Dell Technologies Match Play a Masters.

Na těchto akcích ale startovali jen ti nejlepší Evropané. Nyní se bude hrát v Rakousku a od čtvrtka u toho budou i dva čeští zástupci, Ondřej Lieser a Stanislav Matuš.

Prvně jmenovaný vystartuje ve čtvrtek ve 12:30 a ve flightu na něj čekají Angličan Ashley Chesters a Francouz Robin Roussel. Lieser začne na jedničce, stejně jako Matuš o necelé dvě hodiny později. V úvodních dvou kolech si zahraje po boku Španěla Carlose Pigema a Francouze Clémenta Sordeta.

Největším jménem turnaje je Němec Martin Kaymer, do zástupu favoritů můžeme zařadit i Deana Burmestera, Thomase Detryho, Justina Walterse, Wila Besselinga, Joosta Luitena, Edouarda Molinariho či Sorena Kjeldsena. A pevně věříme, že se mezi tyto hráče zařadí i české duo.

Hrát se bude na hřišti Diamond CC v Atzenbruggu nedaleko Vídně.