Zach se představí ve Francii, v St. Andrews si budou Evropané zlepšovat náladu

European Tour
Zach se představí ve Francii, v St. Andrews si budou Evropané zlepšovat náladu

Po Ryder Cupu se na scénu vrací PGA Tour, European Tour a také Challenge Tour. V akci ovšem bude pouze jediný český zástupce, ve Francii se představí Šimon Zach. 


Z českých golfistů se na mezinárodní úrovni od zítřka představí pouze Šimon Zach, kterého čeká v osm hodin ráno úvodní kolo Swiss Challenge na hřišti Golf Saint Apollinaire.

To ovšem nenajdeme ve Švýcarsku. Je sice jen pár kilometrů od Basileje, přesto už se nachází na území Francie.

European Tour se v tomto týdnu uskuteční v St. Andrews, hrát se bude Alfred Dunhill Links Championship a hvězdní Evropané se pokusí napravit dojem po nepovedeném Ryder Cupu.

Už v deset hodin vystartuje kapitán evropského výběru Pádraig Harrington se svým krajanem a svěřencem Shanem Lowrym. Hrát budou také Tommy Fleetwood a Tyrrell Hatton, představí se taktéž kapitán z roku 2018 Thomas Björn a z amerických hvězd Billy Horschel. Ten sice v Ryder Cupu chyběl, za sebou má ale vítězství na BMW PGA Championship.

Mezi další hvězdy turnaje patří Rafa Cabrera-Bello, Thorbjorn Olesen, Alexander Levy, Ross Fisher, Eddie Pepperell, Thomas Pieters, Alex Norem, Danny Willett, Jamie Donaldson, Jazz Janewattananond či dvojice Luke Donald - Martin Kaymer, kterou jsme taktéž na Ryder Cupu mohli vidět v podobě asistence kapitána týmu Pádraiga Harringtona.