Smith i přes špatný start druhé rundy nadále vede, bezchybným výkonem se jej drží Rahm

PGA TOUR
Smith i přes špatný start druhé rundy nadále vede, bezchybným výkonem se jej drží Rahm

Cameron Smith měl velmi bídný start do druhého kola, v dalším průběhu ale Kapaluu rozstřílel a drží si náskok tří ran na duo Daniel Berger - Jon Rahm. Španělský golfista stále hraje bez jediné chyby. 


Pod par už na Havaji hrají všichni účastníci turnaje, velmi nízko se ale nadále pohybují Justin Thomas (-5) či Jordan Spieth (-6). Na opačném pólu se nachází Cameron Smith, který přitom druhé kolo neodstartoval dobře.

Na úvodních dvou jamkách zahrál bogey, po paru na čtyřce ale rozjel brutální smršť. Eagle na pětiparové pětce a dalších devět birdie ze třinácti následujících jamek. Suma sumárum, Smith hrál ještě o ránu lépe než v první rundě a vypracoval si náskok tří ran na duo Berger - Rahm.

Světová jednička stále nechybovala, včera si Španěl připsal dalších sedm birdie. O další úder zpět najdeme Patricka Cantlaye, který hraje bezchybně od bogey na jedničce v prvním kole. Včera to bylo kolo se šesti birdie a dvanácti pary.

Na Kapalue se potvrzuje, že skórovací čtyřjamková série od třináctky do šestnáctky se dá využít naplno. Hideki Matsuyama zaznamenal čtyři birdie ve středu a sérii zopakoval i včera. S -12 dělí pátou pozici spolu se Sungjae Imem.