WOODS a TAYLORMADE? Americká star zkouší nové hole

WOODS a TAYLORMADE? Americká star zkouší nové hole

Tiger Woods je připravený na návrat do soutěžního golfu a s jeho plánovaným prosincovým comebackem na HERO WORLD CHALLENGE jsou spojeny především dvě otázky: jak bude hrát a s čím bude hrát. Zdá se, že odpověď na druhý z dotazů by mohla znít "Taylormade". Video na Snapchatu,


Tiger Woods je připravený na návrat do soutěžního golfu a s jeho plánovaným prosincovým comebackem na HERO WORLD CHALLENGE jsou spojeny především dvě otázky: jak bude hrát a s čím bude hrát. Zdá se, že odpověď na druhý z dotazů by mohla znít "Taylormade". Video na Snapchatu, které uveřejnil Will Wilcox, hráč PGA Tour, minimálně naznačuje, že by čtrnáctinásobný vítěz majorů nemusel při svém návratu nutně hrát jen s holemi Nike. Woods má na záběrech v rukou fairwayové dřevo značky TaylorMade.

Samozřejmě, je možné, že šlo jen o kratičký test a že Woods nakonec danou hůl do hry nenasadí. Nicméně vzhledem k tomu, že Nike s výrobou golfového vybavení končí, bude muset legendární golfista dříve či později přejít na nějakou jinou značku. A čím dříve tak učiní, tím lépe. Není to poprvé, kdy Woods zkouší hole TaylorMade. Ještě jako amatér používal driver od této firmy, v roce 2003 pak coby "vlajková loď" Nike překvapil, když se pro finálové kolo DEUTSCHE BANK OPEN rozhodl pro driver s označením R510. 

https://twitter.com/GolfMonthly/status/799171045689266176

"Byl to jen takový experiment. Chtěl jsem prostě zkusit drobnou změnu. Není to tak, že bych doma nikdy nezkoušel hole jiných značek. Zkusil jsem jich spoustu. A tak jsem si prostě chtěl osahat jednu i během nějakého turnaje," mluvil jeden z nejlepších golfistů všech dob o své německé zkušenosti. Woods by nebyl prvním špičkovým hráčem, který odejde od Nike k TaylorMade. Podobný krok již učinili Rory McIlroy a Brooks Koepka, oba vsadili během letošního podzimu na sérii M2 a zařadili hole TaylorMade do svého bagu.

zdroj článku: americká verze Golf Digest